Настановча конференція з проходження практики зі здобувачами 1 курсу магістратури

АвторГалецька Юлія

Настановча конференція з проходження практики зі здобувачами 1 курсу магістратури

17 січня 2022 року для здобувачів вищої освіти 1 курсу магістратури денної форми навчання (група Sol1-М20) спеціальності 016 Спеціальна освіта Логопедія було проведено настановну конференцію з питань проходження виробничої практики на посаді логопеда в інклюзивно-ресурсних центрах.  Бази практики  –            Інклюзивно-ресурсний центр Кам’янець-Подільської міської ради, Комунальна установа «Інклюзивно-ресурсний центр» Хотинської міської ради, Комунальна установа «Інклюзивно-ресурсний центр» Хотинської міської ради, Комунальна установа «Інклюзивно-ресурсний центр» Переяславської міської ради, Інклюзивно-ресурсний центр Тернопільської міської ради, інклюзивно-ресурсний центр Чернівецької міської ради.

Завідувач кафедри логопедії та спеціальних методик, кандидат психологічних наук, доцент Гаврилов О.В. привітав здобувачів вищої освіти із можливістю  відчути себе в  ролі  вчителя-логопеда, поглибити й закріпити отримані знання з корекційних методик освіти на практиці, набути умінь і навичок допомоги дітям з особливими освітніми потребами. Також Олексій Вікторович акцентував увагу майбутніх  педагогів на трудовій і виконавчій дисципліні під час проходження практики, відповідальності щодо професійних  обов’язків вчителя-логопеда, дотриманні санітарно-гігієнічних і протиепідемічних норм та заходів на базах практики.

Керівник практики зі спеціальності, кандидат педагогічних наук, старший викладач кафедри Ткач О.М. ознайомила присутніх з програмою практики (мета, завдання, зміст), етапами і  термінами  її проходження, переліком звітної документації та вимогами до її  оформлення. Особливу увагу здобувачів вищої освіти  було звернено на виконання індивідуальних, науково-дослідних (творчих) завдань, які потрібно обрати з поданого у програмі переліку, виконати й захистити під час  звітної конференції.

Також здобувачі вищої освіти прослухали інструктаж із техніки безпеки життєдіяльності під час перебування на практиці, отримали напуття на успішну роботу.

 

Про автора

Галецька Юлія editor