Педагогічна майстерка для вчителів інклюзивних класів, індивідуальної форми навчання

В рамках співпраці зі стейкхолдерами кафедри професор О. Гаврилов  взяв участь у методичному заході Онлайн-«Педагогічна майстерка» для вчителів та асистентів вчителів інклюзивних класів, індивідуальної форми навчання (педагогічного патронажу) «Методика навчання математики учнів з особливими освітніми потребами».

Захід організований директоркою КУ Інклюзивно-ресурсний центр Буської міської ради (м. Буськ, Львівська обл.). Наталія Мечиславівна Тронь представила запит педагогічних працівників щодо особливостей навчання математики дітей з порушеннями інтелектуального розвитку. Впродовж зустрічі О.В. Гаврилов сфокусував увагу учасників на сучасних тенденціях спеціальної методики навчання цих дітей, провів роз’яснення окремих методичних прийомів, спрямованих на  корекції процесів та функцій пізнавальної діяльності учнів та скерував педагогів до відповідних науково-методичних джерел.

Також на зустрічі було обговорено освітньо-професійну  програму Спеціальна освіта (Логопедія) першого (бакалаврського) та другого (магістерського) рівня вищої освіти.