Участь у ІІІ Загальнопольському логопедичному Симпозіумі

Авторkpnu

Участь у ІІІ Загальнопольському логопедичному Симпозіумі

5-6  жовтня 2019 р. в рамках обміну досвідом кафедра логопедії та спеціальних методик (в особі канд. пед. наук, доцента Мілевської О.П.) взяла участь у ІІІ Загальнопольському логопедичному Симпозіумі „Diagnoza i terapia logopedyczna – nowe strategie, nowe perspektywy” (Краків, Вєлічка).

 

Впродовж симпозіуму проводилось пленарне засідання, на якому були представлені доповіді відомого у професійних колах польських логопедів професора Люблінського медичного університету  Збгінева Тарковскі (фахівця у галузі неврології, засновника та керівника Закладу патології і реабілітації мови у Любліні,  автора перших польських логопедичних тестів), доктора Магдалени Дутщ-Вічерек (фахівця з дитячої отриноларингології; Ягелонський університет), доктора Джоани Груба (фахівця у галузі педагогіки та психології, спеціаліста з питань логопедичної діагностики дітей з порушеним психомоторним розвитком; Університет ім. Міколая Коперніка в Торуню) та інших фахівців, дотичних до проблематики логодіагностики та логокорекції.

Важливою складовою Симпозіуму були авторські навчальні семінари польських колег-логопедів, які проводились з метою популяризації сучасних методик логопедичної діагностики та логопедичної терапії та з метою представлення аудиторії авторського наочно-дидактичного забезпечення до цих методик.

Організаторами Симпозіуму виступили видавництва Республіки Польща, які активно видають спеціальну літературу (наукові, навчальну) та дидактичні матеріали для логопедичної роботи.

 

Про автора

kpnu administrator